Beter door samenwerken

In mijn werk is het belangrijk dat je je professionaliteit blijft ontwikkelen. Ik werk mijn concepten van organisatieontwikkeling verder uit en scherp ze aan met collega’s binnen de beroepsvereniging, met academici en studenten, en natuurlijk met opdrachtgevers in het werk. In opdrachten werk ik regelmatig samen met collega-adviseurs. Daarnaast zijn er meer vaste verbindingen en beroepslidmaatschappen.

verbindingen

Ik ben als geassocieerd partner verbonden aan Van de Bunt Adviseurs, een organisatieadviesbureau met een menselijke maat, een mooie staat van dienst en een aansprekende eigentijdse werkwijze. De verbinding met de wetenschap is bij Van de Bunt sterk en door het continue evalueren van opdrachten en het reflecteren op de eigen adviseursrol, is een partnerschap met Van de Bunt voor mij passend.

De verbinding met Nyenrode is ontstaan bij mijn promotiestudie over de politieke dimensie in organisaties. In mijn werk als adviseur vind ik de verbinding met de wetenschap een belangrijke. Ik geef nu op Nyenrode gastcolleges en ben als research fellow aan de universiteit verbonden. Dit laatste betekent dat ik onderwijs geef in MBA-programma’s, studenten met hun Masterthesis begeleid, co-superviseer bij promoties en publiceer.


lidvandeorde

Lid van de Orde van organisatieadviseurs.

crkbo

Geregistreerd docent bij het CRKBO.

Een goed gesprek

U kent ze vast, weerbarstige organisatievraagstukken: een ingrijpende verandering, ondermaats leiderschap, te veel gedoe in uw organisatie, waardoor u niet verder lijkt te komen. En dan zijn er ook nog uw baas, de OR, de media.

Zulke situaties zijn me niet vreemd. Een half uur van uw tijd is voldoende voor een verkennend analyserend gesprek met aanpakmogelijkheden. U weet dan snel of ik voor u van toegevoegde waarde kan zijn.

  • 06-50454087
  • LinkedIn