Beter door samenwerken

In mijn werk is het belangrijk dat je je professionaliteit blijft ontwikkelen. Ik werk mijn concepten van organisatieontwikkeling verder uit en scherp ze aan met collega’s binnen de beroepsvereniging, met academici en studenten, en natuurlijk met opdrachtgevers in het werk. In opdrachten werk ik regelmatig samen met collega-adviseurs. Daarnaast zijn er meer vaste verbindingen en beroepslidmaatschappen.

verbindingen

Ik ben als geassocieerd partner verbonden aan Van de Bunt Adviseurs, een organisatieadviesbureau met een menselijke maat, een mooie staat van dienst en een aansprekende eigentijdse werkwijze. De verbinding met de wetenschap is bij Van de Bunt sterk en door het continue evalueren van opdrachten en het reflecteren op de eigen adviseursrol, is een partnerschap met Van de Bunt voor mij passend.

De verbinding met Nyenrode is ontstaan bij mijn promotiestudie over de politieke dimensie in organisaties. In mijn werk als adviseur vind ik de verbinding met de wetenschap een belangrijke. Ik geef nu op Nyenrode gastcolleges en ben als research fellow aan de universiteit verbonden. Dit laatste betekent dat ik onderwijs geef in MBA-programma’s, studenten met hun Masterthesis begeleid, co-superviseer bij promoties en publiceer.

Vanwege mijn loopbaan als communicatiemanager en woordvoerder, en mijn werk als adviseur, hebben communicatievraagstukken nog steeds mijn grote belangstelling. Het toonaangevende communicatiebureau Tappan beschikt over een Expertpool waarbij ik aangesloten ben. Met de experts uit deze pool worden nieuwe oplossingen voor communicatievragen ontwikkeld.

SMLXL is een bureau dat gespecialiseerd is in advies en ondersteuning bij ruimtelijke vraagstukken (innovatie in gebiedsontwikkeling en woonconcepten). Ik adviseer in processen van ontwikkeling waar veel belangen een rol spelen en grote dynamiek heerst. Verder leid ik (creatieve) ontwikkelsessies en modereer ik participatiebijeenkomsten met burgers en andere betrokkenen.


lidvandeorde

Lid van de Orde van organisatieadviseurs.

crkbo

Geregistreerd docent bij het CRKBO.

Een goed gesprek

U kent ze vast, weerbarstige organisatievraagstukken: een ingrijpende verandering, ondermaats leiderschap, te veel gedoe in uw organisatie, waardoor u niet verder lijkt te komen. En dan zijn er ook nog uw baas, de OR, de media.

Zulke situaties zijn me niet vreemd. Een half uur van uw tijd is voldoende voor een verkennend analyserend gesprek met aanpakmogelijkheden. U weet dan snel of ik voor u van toegevoegde waarde kan zijn.

  • 015 310 17 33
  • LinkedIn